Stress, Angst, Pijn En Spanning Grondig Aanpakken! Nu Eenvoudig Zelf Te Leren

Wist je dat Stress, Spanning en emoties zoals Angst, Boosheid en Verdriet lichamelijke sensaties zijn die niet tussen je oren, maar in je lijf zitten?

Als je last hebt van Stress, dan kan hierover praten jou helpen inzicht te geven en het probleem iets meer te accepteren en de dingen anders aan te pakken dan je tot nu toe deed. Dit kan de stress al wat verminderen, maar praten alleen lost problemen zoals overmatige angst niet op.

Er Is Meer Nodig Dan Praten Om Overmatige Stress En Angst Op Te Lossen, Iets Dat De Stress In Je Lijf Aanpakt

Waarschijnlijk ken je het wel. Een naar gevoel dat komt en gaat zonder dat je er met je gezonde verstand controle over hebt. Je wordt ineens zenuwachtig, bang, krijgt hartkloppingen, naar gevoel in je buik, borst, keel of je voelt ineens boosheid opkomen die niet bij de situatie past.

Hoe vaak je je ook voorneemt om anders te reageren, het lijkt sterker dan elke gedachte die je erover hebt! Het lijkt alsof je er met je gezonde verstand geen controle over hebt!

Veel mensen denken dat medicijnen in de vorm van een pil angst, spanning en stress kunnen oplossen. Pillen kunnen angst, spanning, stress en depressie niet oplossen, want pillen verdoven alleen de symptomen.

Ken je de eeuwenoude uitdrukkingen:

Brok In Mijn Keel

Mijn Hart Luchten

Heb Je Iets Op Je Lever?

Dat Ligt Zwaar Op Mijn Maag

Ik Kan Dit Niet Verteren

Dat Is Adembenemend

Mijn Gal Spuwen

 

Deze uitdrukkingen verwijzen naar emoties die in je lijf voelbaar zijn.

Oké, stress zit dus in je lijf en niet tussen je oren. Hoe merk je dan dat je stress hebt?
Stress kan in vele vormen komen, maar kenmerkend voor stress is het effect van adrenaline. Adrenaline in je bloed geeft onmiddellijk een gevoel van opgewondenheid, onrust, maakt je alert op je omgeving, je hart klopt sneller en je spieren spannen zich. Adrenaline is ons actiehormoon waarmee ons lichaam zich klaar maakt om te vechten of te vluchten. Adrenaline komt vrij als onze innerlijke alarmbel afgaat.

Op zich niets mis mee. Dankzij adrenaline kunnen wij als kwetsbare wezens overleven in een wereld die vele gevaren kent. En velen van ons gaan regelmatig naar pretparken om een stoot adrenaline op te wekken!

Adrenaline wordt pas een probleem wanneer onze innerlijke alarmbel constant afgaat, ook als dat niet nodig is. Hier heb je geen controle over want die alarmbel werkt 100% automatisch. En wanneer die alarmbel constant afgaat dan heb je dus constant stress. Dan kan het voelen alsof je in een oorlogsgebied rondloopt en je constant alert moet zijn op gevaar. Samen met het stresshormoon cortisol kan dit op lange termijn zelfs veel schade aanrichten en tot chronische ziekten leiden

Veel Psychologen Denken Nog Steeds Dat Je Stress Kunt Oplossen Door Anders Te Gaan Denken. Dit Is Bullshit!

Als je door anders te denken stress kunt oplossen dan was ik op mijn 12e al genezen van de stress, angst en spanning! Want denken kan ik als de beste! En geloof me, ik heb het geprobeerd… Ik heb er zelfs psychologie voor gestudeerd!

Overmatige stress, angst en spanning zit in je lijf en komt uit je onderbewuste.

Wanneer je iets naars voelt dan kan dit onprettige gedachten veroorzaken. Kort samengevat:

Proberen met je gedachten je gevoelens te veranderen is dus te vergelijken met proberen een lekkende kraan te dichten door het water op te dweilen. Dit lukt niet omdat er telkens nieuw water op de vloer lekt!

 

Pas toen ik ruim in de dertig was kwam ik op het spoor van manieren om via je lijf de stress aan te pakken. Want stress komt voort uit het onderbewuste. En het onderbewuste is altijd actief, dag en nacht, regelt al onze lichaamsfuncties automatisch zonder dat we na hoeven te denken.

Er Is Een Manier Om Stress
In Je Lijf Zelf Aan Te Pakken!

Na lang zoeken heb ik een krachtige manier gevonden om overmatige stress via het lijf aan te pakken en definitief op te lossen. Hier was ik naar op zoek omdat ik zelf grote problemen had door overmatige stress en angst. Door als het ware mijn onderbewuste te herprogrammeren heb ik nu geen overmatige angst meer en veel minder stress en spanning. Vanaf hier noem ik de methode EFT, dit is de afkorting van ‘Emotional Freedom Techniques’ (vertaald in het Nederlands: emotionele vrijheid techniek).

Als eerste ben ik EFT voor mezelf gaan doen. Niet mijn persoonlijkheid veranderde maar wel mijn gevoel. Geen last meer van Angst en veel minder Stress in mijn lijf! In plaats van eindeloos piekeren kon en kan ik gewoon relaxed genieten van alledaagse dingen! Mijn leven is voorgoed veranderd en ik voel me goed!

Al jaren werk ik als eigenzinnig psycholoog met mensen die kleine en grote persoonlijke problemen hadden. Iedereen die het wilde leerde ik deze methode die ik ook voor mezelf gebruik. Telkens weer merkte ik dat mensen die dit consequent deden veel sneller beter werden dan mensen die dit niet deden.

Wat EFT zo krachtig maakt is de eenvoud in combinatie met bewuste aandacht op een specifiek (emotioneel) probleem wat stress geeft.

Iedereen kan EFT voor zichzelf leren. Hoe en waarom EFT het meest krachtig werkt kan ik je leren zodat je dit zelf kunt ervaren!

Hoe werkt EFT dan?

Voor wie?

EFT is zeer geschikt voor iedereen die overmatige angst en stress van binnenuit wil aanpakken zonder eindeloos te praten. Ook zeer geschikt voor therapeuten (zoals ikzelf) die EFT als extra hulpmiddel willen gebruiken om hun cliënten te begeleiden.

Heb Je Last Van Overmatige Angst, Stress, Spanning, Pijn, Burnout Dan Kun Je Hier Met EFT In Korte Tijd Vrij Van Worden En Elke Dag Genieten Van Leuke Dingen!

Er Is Slechts Eén Voorwaarde: Je Moet Het Doen

Door wie

Ik ben Steven de Nie, psycholoog. In de dagelijkse praktijk heb ik veel kennis en ervaring opgedaan door EFT toe te passen op de meest uiteenlopende problemen waar mensen stress van kunnen hebben. Telkens weer zie ik cliënten die tussen de afspraken door zelf met EFT aan de slag gaan veel sneller beter worden dan mensen die dat niet doen. Ik geloof niet in EFT, ik weet uit ervaring dat het werkt! Het is ook niet iets waar je in moet geloven, je hoeft het alleen maar te doen en je zult zien dat het werkt.

Wat kun je hiermee

Met deze videocursus leer en ervaar je zelf door middel van oefeningen afgewisseld met theorie hoe EFT werkt en hoe je problemen zoals angst en overmatige stress met behulp van EFT zelf aan kunt pakken. Dit alles op verantwoorde manier uiteraard.

Daarom presenteer ik je de Online videocursus EFT:

Wat houdt deze videocursus in?

EFT is eenvoudig en door iedereen te leren. Hoe en waarom EFT zo effectief kan zijn is minder eenvoudig. Dat leer je in deze videocursus: wat zijn de principes van de werking van EFT, waarom werkt dit wel wanneer cognitieve therapie niet werkt en hoe kun je EFT op de meest effectieve manier toepassen. Emotionele problemen die angst en spanning geven kunnen zo zeer korte tijd verminderen en vaak zelfs verdwijnen. Tijdens de videocursus EFT komen de volgende onderwerpen aan bod:

Koop Nu De Videocursus EFT En Ontvang Het Officiële EFT Cursusboek Ter Waarde Van 29,75 Er Gratis Bij! Het Cursusboek Bevat Meer Toepassingen Voor EFT.


Videocursus EFT t.w.v. 77,- euro + EFT cursusboek t.w.v. 29,75 euro = 106,75 . Nu tijdelijk samen slechts 47,-!!

 

Videocursus EFT t.w.v. 77,- euro

Leer hoe je als Angst-Haas een Angst-Baas kunt worden!

Leer o.a. hoe je problemen zoals angst en overmatige stress met behulp van EFT zelf aan kunt pakken.

Voorkom een burnout en geniet elke dag weer van de leuke dingen!

 

GRATIS BONUS: EFT cursusboek t.w.v. 29,75

De originele cursus EFT Practitioner.
Leer hier meer over EFT (Emotional Freedom Technics).

Hoe werkt het?
En hoe kun je het het beste toepassen.
Inclusief diverse oefeningen.
Handige tips en interessante links .

Enkele reacties van cursisten:

EFT geeft mij vertrouwen en rust
EFT geeft mij nieuwe mogelijkheden om met angst om te gaan
De cursus EFT gaf mij energie en beweging in mezelf
EFT is goed hulpmiddel om respectvol emoties te verwerken
De cursus EFT geeft mij inzicht in verbinding lichaam en geest
Door de cursus ben ik overtuigd dat EFT echt werkt!
EFT geeft mij m’n lol in het leven terug en een handvat
Met EFT heb ik weer vaste grond onder mijn voeten
Meer ruimte om te groeien door EFT!

 

100% niet goed, geld terug garantie

 

(probeer het 14 dagen gratis uit!)

Ik bied je een 100% niet-goed-geld-terug garantie. Wanneer dit programma om een of andere reden niks voor jou is, dan mag je me mailen binnen 14 dagen en ontvang je direct je geld terug, zonder verdere vragen. Het klinkt misschien afgezaagd maar ik wil echt alleen tevreden klanten.

 

Ja, Steven ik wil NU van mijn stress en angsten af. Geef me direct toegang tot de online videotraining en het gratis cursusboek!

Wacht niet langer en begin meteen! Meldt je meteen aan en krijg direct toegang tot de EFT cursus.

 

Veel succes!

Hartelijke groet, Steven de Nie

PS 1: Heb je vragen? Stuur me je mail via:

www.eftcursus.com/contact

PS 2: Je loopt geen enkel risico. Als het programma niet is wat je zoekt kun je binnen 14 dagen gebruik maken onze 100% geld terug garantie. Je ontvangt dan zonder verdere vragen het aankoopbedrag retour.

Wacht niet doe nu mee, en werk aan je Overmatige Angst, Stress, Spanning, Pijn of Burnout

.